Ваш кошик порожній!
Ваші закладки порожні
Мова:
uk

Мова:

  • RU
  • Українська
  • English

Як вибрати чоловічу сумку?

Як вибрати чоловічу сумку?

Невід'ємним атрибутом мешканця у міських умовах є сумка. Підібрати чоловічу сумку непросто, адже треба врахувати багато важливих факторів, але для сучасної людини немає нічого неможливого. Для того, щоб такий аксесуар став справжнім доповненням створеного образу та був максимально зручним у використанні, потрібно знати основні правила про те, як вибрати чоловічу сумку за характеристиками.

Вибираємо за форматом

Види чоловічих сумок можуть бути найрізноманітнішими, тому перед вибором потрібно визначитися, який саме формат задовольнить усі потреби. Отже, класифікація чоловічих сумок за форматом виділяє такі назви чоловічих сумок:

  • Папка, компактний та невеликий за вагою аксесуар, в якому зручно переносити документи, планшети, нетбуки. Така сумка для бізнесмена застібається на блискавку і може бути оснащена ременем для перенесення на плечі.
  • Месенджер, що відрізняється від першого формату наявністю великої кількості внутрішніх відділів та кишень. Така чоловіча сумка під костюм закривається за допомогою широкого клапана і може бути оснащена ременем для зручності перенесення.
  • Портфель. Такі чоловічі сумки для студентів дуже зручні, тому що досить місткі, виглядають солідно, а у використанні зручні та практичні, особливо якщо виготовлені з якісної натуральної шкіри. Види портфелів сумок оснащені ременями на плечах і ручкою для зручності перенесення.
  • Дорожні сумки. Такі види чоловічих шкіряних сумок стануть ідеальним варіантом для тих, хто вирушає, наприклад, у відрядження. Носити їх зручно за рахунок м'яких, надійних ручок, до того ж вони досить місткі та оснащені великою кількістю кишень усередині.
  • Рюкзак. Така чоловіча сумка на кожен день може стати доповненням до будь-якого стилю в одязі. Рюкзаки, незважаючи на невеликі розміри, досить місткі, що, власне, і робить такий вибір чоловічої сумки найпопулярнішим.

Вибираємо за розміром

Розмір безпосередньо залежить від її формату, але в залежності від моделі, габарити можуть змінюватись. В даному випадку, перш ніж вибрати ділову сумку або повсякденну, потрібно добре подумати, що саме переноситиметься в ній. Так, наприклад, якщо потрібно носити ноутбук, виміряйте діагональ і підберіть за розміром планшет. А якщо, наприклад, потрібен повсякденний варіант для гаманця, серветок та ін., то краще звернути увагу на види маленьких чоловічих сумок (на пояс), а якщо для доставки - на рюкзаки.

Вибираємо за матеріалом

Незалежно від того, чи це брендова чоловіча сумка через плече чи рюкзак, чи будь-який інший вид, всі вони можуть бути виготовлені з найрізноманітніших матеріалів, найбільш популярними серед яких варто виділити:

  • Натуральна шкіра. Вироби зі шкіри міцні, надійні, зносостійкі та довговічні, що повністю виправдовує їхню досить високу вартість. Аксесуари зі шкіри виглядають елегантно та дорого, а при правильному догляді такий матеріал не втрачає своїх первісних властивостей упродовж тривалого часу.
  • Бавовна або синтетика. Якісна тканина, просочена спеціальними складами, прослужить досить довго при використанні аксесуара в будь-яких погодних умовах.
  • Кожзам, не найвдаліший матеріал, оскільки швидко рветься, тріскається, втрачає первісний вигляд.

Вибираємо за кольором

Найуніверсальнішим і завжди модним кольором вважається чорний, але можна підбирати й інші кольори, поєднуючи їх з основним кольором в одязі або взуття. Це можуть бути аксесуари в тон іншим елементам або контрастувати з ними.

Звертаємо увагу на деталі

Абсолютно всі типи чоловічих сумок оснащені додатковими елементами, які також впливають на вибір виробу:

  • Ремінь на плече, який може звільнити руки під час перенесення аксесуара. При виборі зверніть увагу на його ширину, якщо ремінь буде вузьким, під час експлуатації він різатиме вам плече.
  • Ручки, які мають бути досить широкими та максимально міцними.
  • Шви повинні бути акуратними, щільними.
  • Внутрішнє обладнання. Чим більше кишень та відділень, тим зручніше вам буде знайти потрібну річ.
  • Фурнітура має бути міцною, якісною.

Правильно та грамотно підібрані такі чоловічі аксесуари, як сумки, стануть не тільки доповнювати ваш образ, а й полегшать перенесення важливих речей, не сковуючи рухів.

Дізнайтеся першими про нові дизайни,
ексклюзивні колекції

Підписатись